11 januari, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 51

Vilket är det bästa val du gjort?

Om jag hade pengar..?

Kommentarer

 1. Kommentar av Ellen Hagerö den 12 januari, 2010 kl 08:39

  Att säga ja till att träffa Jonas efter ett tags telefontjattrande och ICQ-chattande…10 år och 2 barn senare inser jag att jag kunde inte gjort ett bättre val!

 2. Kommentar av Therese Carlson den 12 januari, 2010 kl 11:16

  Att följa mitt hjärta och leva ihop med min man. Vi träffades på jobbet 1988 och blev ett par 1991, trots alla olyckskorpars kraxande. Vi gifte oss 1993 Vi fick så fina år tillsammans och två underbara barn växte upp under tiden. Vist fanns det motgångar och slitningar men det är ju en del av livet det också.

 3. Kommentar av sara - Glitterögon den 12 januari, 2010 kl 01:51

  Dina frågor är riktiga tankeställare. Bästa val? Att bli fokuserad och målmedveten… att följa hjärtat. En man, tre fina barn… oj, jag kan nog rabbla länge, länge här för jag kommer bara på fler och fler bra val 🙂 Börja rida, återuppta mina socialpsykologiska studier… Som vanligt blir mina svar på dina frågor kanske inte riktigt vad du har tänkt från början 🙂

  Ha en fin dag – och du, inget dåligt samvete. Tid är något vi alla får för lite av. Kram.

 4. Kommentar av Kadri den 13 januari, 2010 kl 11:36

  Att våga följa mitt hjärta till sverige.

 5. Kommentar av eva eliasson den 14 januari, 2010 kl 01:10

  Mitt bästa val….förra året i början på mars,hade jag plötsligt lite pengar över.Vad skulle jag göra med dom?Många hål att stoppa i men så bestämde jag mej för att ta mina två äldsta barnbarn med mej på en solsemester.Det var nog den trevligaste resa jag nånsin gjort.Vi badade och gick på upptäcksfärd.Åt mat vi aldrig ätit förr.Men bara det att få rå om dessa ljuvligheter en hel vecka var värt alla pengar och lite till.

 6. Kommentar av Mamma10 den 14 januari, 2010 kl 04:01

  Pappan till alla mina barn =))))

Kommenteringen är stängd.