14 januari, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 52.

Vad skulle du göra om du fick en timme till varje dag?

Tidlös lycka.

Kommentarer

 1. Kommentar av Therese Carlson den 14 januari, 2010 kl 08:53

  Göra något mer med och för mina barn och mitt barnbarn, jag kan aldrig få nog av dem och jag vill alltid finnas för dem!

 2. Kommentar av Stine den 14 januari, 2010 kl 11:39

  Min kjære ville si at han ville sovet.
  Jeg ville si ”så herlig, en time til for meg selv etter at barna har lagt seg”
  Så kanskje vi skulle finne en felles aktivitet som passer begge, og som vi altfor ofte ikke orker å starte på…
  ”Vänta icke med att älska…”

 3. Kommentar av sessan ☆ den 14 januari, 2010 kl 12:56

  Underbar Bild Katinka, du Strålar 😉

  En timme till i dygnet…… Behövs det när man är hemma varande!?
  Jo, jag hade givit den till någon som behövde den mer än mig ;D

  STOR KRAM

 4. Kommentar av Amanda den 14 januari, 2010 kl 01:17

  Jättefin bild!

  En timme till… Hm… svårt! det finns så mycket jag känner jag skulle vilja göra. Jag skulle vilja ta mig tid och sätta mig ner med något som jag tycker om. Som att sy, scrappa eller göra vykort men hade jag haft en timme till hade det nog blivit något tråkigt som att sova, eller städa. 🙂

  Kanske är lika bra att dygnet har precis så många timmar det har. Det räcker mer än tillräckligt.

 5. Kommentar av Ellen Hagerö den 14 januari, 2010 kl 03:39

  Fota och Måla…egentid och egoism…faktiskt!

 6. Kommentar av Mamma10 den 14 januari, 2010 kl 04:00

  Om den timmen las på kvällen när alla barnen somnat så skulle jag sticka min bebisset och barntröjor….det bästa jag vet är att sticka och ibland räcker ju inte tiden till som man skulle vilja….mina barn är ju prio 1 !! Men stickningen är sjutton Prio 2 !!! Ha en jättebra torsdagskväller/Bettan

 7. Kommentar av Elin ett hus till oss den 14 januari, 2010 kl 10:10

  Så otroligt fin bild på er! Myspys!

  Jag hade nog sjungit lite mer med Ludde 🙂
  kram Elin!

 8. Kommentar av Karin den 15 januari, 2010 kl 12:10

  En bra fundering………..Jag ställde ungefär den frågan till mig själv för en tid sedan…och bestämde mig för att en stund varje dag göra någonting som känns viktigt för mig…Alltså inte en massa måsten, utan världefullt handlande. Det kan vara allt från promenader ensam, umgås med vänner, läsa en bok, ge tid till barn och barnbarn mm. mm. Idag blev det att ta med mitt lilla barnbarn hem till min gamla mamma och fika. De var många med mig som fick glädje av det.

 9. Kommentar av Anna den 15 januari, 2010 kl 03:41

  Kramas och mysa med pojkvännen, tror jag bestämt 🙂 Eller helt enkelt ge bort den till honom så att han slipper stressa så fasligt på jobbet!

 10. Kommentar av Torun den 16 januari, 2010 kl 11:36

  1 time mer om dagen har jeg allerede skapt meg, jeg står opp klokken 5 hver morgen og har goood tid til å brodere, strikke eller abbet jeg måtte ha lyst til. hver annen dag begynner jeg ikke før klokken 9.30, men jeg står alikevel opp klokken 5 og har all tid i verden før jeg skal på jobb, de andre dagene har jeg 1 time for meg selv før jeg skal reise på jobb til klokken 7.00.
  Den stunden før jeg skal på jobb er min, bare min på morgenen, og den bruker jeg på hva jeg vil.

Kommenteringen är stängd.