18 januari, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 53.

Vad skulle du välja bort om dygnet var en timme kortare? (Jo, du kan!)

Fika med bästisen i NY - icke förhandlingsbart.

Kommentarer

 1. Kommentar av Stine den 18 januari, 2010 kl 11:38

  Rydding/städning/vask/tvätt. Helt klart.

 2. Kommentar av sara - Glitterögon den 18 januari, 2010 kl 11:38

  Ledsamt nog skulle det bli min egentid. Och det gör ingen glad. Men eftersom jag tycker att tiden knappt räcker till som det är nu – för alla måsten, all vardag och framför allt mina nära och kära som jag VILL ge mer än bara nödvändig tid så… ja, jag skulle få välja bort mig själv helt enkelt. Fast då skulle jag å andra sidan inte orka med den övriga tiden lika energiskt. Och det är dumt att välja bort en timmes pluggtid… Sömnen behöver jag också! Nee, det går inte! Jag behöver mina 24 timmar.

 3. Kommentar av Tonårsmorsa / Fatou den 18 januari, 2010 kl 06:50

  Jag önskar jag hade ett bra eller klokt svar, men jag kommer inte ens på ett dåligt svar. Jag har helt enkelt ingen som helst aning!

 4. Kommentar av Therese Carlson den 19 januari, 2010 kl 09:25

  Hjälp va´svårt! Som ensam förälder behöver man dygnets alla timmar! Men om det skulle vara så att det bara fanns 23 timmar på dygnet så skulle jag välja bort TV och datortid först och främst och i andra hand skulle städ och sådana saker få stryka på foten.

 5. Kommentar av Frida den 19 januari, 2010 kl 11:39

  Troligtvis en tv-timme från kvällen. Annat ”går” ju liksom inte? 🙂 En timmes sömn är alternativet. Eller inte.

 6. Kommentar av sessan ☆ den 19 januari, 2010 kl 02:11

  Jo, då måtte man nog välja bort en timme av vuxen tiden på kvällen…. Som är så dyrbar.

  Kram finaste & TACK för att du delar alla dessa UNDERBARA bilder på ditt vacka barn barn. jag måste säga att det rasslar i äggstockarna när man ser dom, så jag får skratta mig lycklig att det äntliga beslutet om att vi är klara med sådant är taget!

  Massa stora kramar

 7. Kommentar av Wojtan ♥ den 19 januari, 2010 kl 03:40

  Oj, detta var nog den svårast frågan du ställt!
  Jag behöver 36 timmar till varje dygn, men om jag måste ta bort en timme så får nog det bli den extra timmen jag alltid fastnar vid datorn istället för att lägga mig och sova.
  Så onödigt, men så kul.
  Jag älskar ju att läsa böcker så att lägga sig på kvällen är en fröjd.

  Kram Åsa

 8. Kommentar av Lene den 19 januari, 2010 kl 06:48

  Hmmm… Denne var vanskalig… Jeg trenger jo FLERE timer – ikke færre. Og det til tross for at jeg ikke e i jobb. (Hva gjør egentlig de som arbeider?? Hvordan får de det til å gå opp..?

  Nei, måtte jeg velge bort noe, så måtte det nok bli den timen i sofaen mens minstemann sover. Jeg ville iallfall ikke valgt bort noen timer jeg kunne hatt sammen med ham! 🙂

 9. Kommentar av Ellen tooba Hagerö den 19 januari, 2010 kl 09:46

  Strid med myndigheter om min älskade dotters rättigheter!

  Tid där jag ger mig själv dåligt samvete skulle jag nog också vilja ta bort!

 10. Kommentar av Mamma10 den 20 januari, 2010 kl 03:33

  Sova en timme mindre !!!

Kommenteringen är stängd.