21 januari, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 54.

Vad skulle du våga om du visste att du inte kunde misslyckas?

Lyckans Stenugnsbageri - en dröm som blev verklig.

Kommentarer

 1. Kommentar av Jessica den 21 januari, 2010 kl 01:21

  Hej! Jag har varit här och kikat lite för längesen, tyckte om det jag läste så jag sparade i favoriter. Nu har jag hittat tillbaka igen, och nu får det nog bli mer regelbundet läsande! 🙂

  Mitt svar på frågan du ställer idag är: Jag skulle byta yrke! Jag skulle vilja våga plugga igen, på heltid, trots att jag ”börjar bli lite gammal” (för att sadla om i a f), det finns dåligt med jobb, och det skulle bli dåligt med pengar…

  Ha en bra dag! Här är det lite långtråkigt, är hemma med mina två tjejer, 7 och snart 5 år gamla, idag för den stora har magsjuka… Så det är softning i soffa och fåtöljer som gäller, och barn-tv! Så då passar ju mamman såklart på att ta mini-datorn i knät! 😉

 2. Kommentar av Monica den 21 januari, 2010 kl 01:48

  Svår fråga… Hm… Framför allt med tanke på att jag gör det mesta som faller mig in. Lr ja… I vissa fall ivarje fall. Bodde i Småland tidigare & vantrivdes… Avhjälpte det med flytt till Värmland. Fick jobb mm.. Blev uppsagt pga arbetsbrist -då sökte jag jobb i Oslo. Där har jag varit i 2 år nu & är fast anställd som lagerchef.Så karriärs byte har heller aldrig varit problem för mig. Är usk från början. Sen blev det verktygsmakare. Har även jobbat som däckmontör -har ganska många möjligheter.
  Nästa steg skulle kanske bli att flytta till varmare länder?.. Inte just nu, -det får bli när alla barnbarn är födda (hur många det nu kan bli när man har 4 st döttrar & bara ett barnbarn just nu)…
  Som sagt var… Vågar man inget…-vinner man inget!

 3. Kommentar av Berit den 21 januari, 2010 kl 03:19

  Jobba ute i naturen med barn och djur, Åre är inte dumt, bara man kunde försörja sig.

 4. Kommentar av Ellen tooba Hagerö den 21 januari, 2010 kl 08:05

  Öppna ett babycafé med min bästa vän Johanna…Café Barnfiket Nyfiket där alla ungar och föräldrar skulle vara välkomna, där man får släpa runt grejer, har lekrum, det finns blöjor, mellis och anpassat fika till de små kottarna, där vagnar får plats, skötborden är många och livet är socialt och mysigt och prisvärt för stora som små!

 5. Kommentar av Farmor Eva den 21 januari, 2010 kl 11:02

  Skulle Öppna ett dagis för mina Barnbarn..Tror att det skull vara roligt, att få all den tid med dom. Och föräldrarna skulle inte behöva ha dåligt samvett att dom jobba mycket..för Farmorar, farfarar, mormorar och morfarar skulle ta han om barnen.

Kommenteringen är stängd.