6 april, Kategori: Okategoriserade

Missa inte den nya mamma-berättelsen!

Det kommer fortfarande in bidrag till Mammors Berättelser då och då, även om tävlingen är avslutad. Missa inte denna som skickades in under påskhelgen! Den handlar om en hästflicka som inte ville ha barn, men som blev tvungen att ändra sig. Mormor S. har skrivit och berättat, helt fantastiskt! Klicka på länken och bläddra allra längst ner på sidan. Berättelsen ligger som kommentar nr 47.

Kommentarer

  1. Kommentar av Malin den 7 april, 2010 kl 12:57

    Herregud här sitter jag och gråter efter att ha läst hennes berättelse. Den var verkligen helt underbar!!

  2. Kommentar av Katinka den 7 april, 2010 kl 04:53

    Jag grät också, kan jag erkänna. Jag har gråtit väldigt många tårar när jag läst igenom de här underbara berättelserna som mammor har skickat in, tur att inte alla kom på en gång. 🙂 Det är så roligt att det fortfarande kommer fler!

Kommenteringen är stängd.