9 april, Kategori: Okategoriserade

Tiny 3 månader.

Idag ska jag på Fotomässa i Göteborg. För att hinna träffa Tiny och stora L körde jag hit igår kväll och övernattade. Jag kan inte få nog av att hålla henne och snusa på henne, men jag får passa på när hon sover för när hon är vaken är hon världens största mammagris. Dessutom en rastlös och otålig person som inte vill vara stilla, alltid vill något som man sällan förstår. Om man inte är mamma. Hon ler och pratar förstås också långa långa ramsor. Men mest ser hon obeskrivligt förvånad ut, med lätt uppspärrade, jättestora bruna ögon. När hon får syn på min mobil t ex, när jag ska försöka fotografera hennes glada leende. Eller när hon får syn på sin egen hand.


— Post From My iPhone

Kommentarer

  1. Kommentar av Malin den 9 april, 2010 kl 10:01

    Vilken gull-unge!! Den blicken slår det mesta.

  2. Kommentar av Kim M Kimselius den 9 april, 2010 kl 05:19

    Förstår att du vill tillbringa mycket tid med Tiny. Underbart namn!

  3. Kommentar av Katinka den 10 april, 2010 kl 05:03

    Fast hon heter ju egentligen Shiloh (tjajlo). Men eftersom mina andra barnbarn bara kallas för bokstäver i bloggen – Lilla L osv – så fick det bli så att Tiny får behålla sitt arbetsnamn från mammas mage i min blogg. Man måste ju vara rättvis. 😉

Kommenteringen är stängd.