21 april, Kategori: Barnbarn, Okategoriserade

Världens bästa barnhund.

Lille L och Sigge har vuxit upp ihop. Sigge är en dansksvensk gårdshund som vi skaffade som 10 veckors valp i september 2008. Lille L var 1 år då.
Sigge har fått lära sig att alltid gå undan för lille L, fast vi har förstås passat på så att inte Sigge har blivit misshandlad i oförstånd.
Lille L älskar Sigge, och Sigge blir helt tokig av glädje när lille L kommer på besök.
Så här kul hade de i sandlådan.

Kommentarer

 1. Kommentar av Malin den 21 april, 2010 kl 08:13

  Haha, fy Sigge! 😉

 2. Kommentar av Kim M Kimselius den 21 april, 2010 kl 09:37

  Helt underbar film. Tänk vilket minne, både för dig och för ditt barnbarn. Personligen tycker jag ju att Berner Sennenhundar är världens bästa barnhund, men så har jag ju haft det sedan 1979, ett par stycken och även fött upp berner sennen. Vilken bra sandlåda med bänkar på sidorna! Så söt Sigge är och så mysig han verkar vara! Förstår att han är mycket älskad. Kramisar Kim

 3. Kommentar av Katinka den 21 april, 2010 kl 12:33

  Tack för kommentarer! Med ”världens bästa barnhund” menade jag förstås inte rasen, utan individen Sigge! 😉 Berner Sennen är underbara hundar, men jag är för lat för den pälsen… Sandlådan är toppen, köpt på Bauhaus. Bänkarna kan fällas ner och blir då ett lock som håller borta katter och andra djur från sanden.

 4. Kommentar av Fjortisensmorsa den 21 april, 2010 kl 10:31

  Sitter med ett stort leende på läpparna! Vi har, som sagt tidigare, också en dans/svensk charmör hemma. Han är otroligt kärleksfull&rolig!

Kommenteringen är stängd.