25 april, Kategori: Okategoriserade

Tjejresa till Käringön.

Jag befinner mig på Käringön. Det är en liten tätt bebyggd ö i yttersta havsbandet. Detta är västkustens Fårö, många av de gamla vackra och välbehållna fiskarhusen ägs av kända politiker, kulturprofiler och förmögna företagsledare som bor här några korta hektiska sommarveckor. Så här års är det tyst, fridfullt, sagolikt vackert och fantasieggande. Bara enstaka människor som är upptagna med husunderhåll. De välskötta men urgamla sjöbodarna balanserar på rangliga stenpelare, man kan ostört gå på nyfiken promenad mellan de tomma husen på smala vindlande stigar.
Jag har fotograferat hela dan med min Nikon. I morgon bitti ska jag gå upp riktigt tidigt och fånga Måseskär i morgonsolen. Idag får ni hålla tillgodo med Iphonebilder.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.