26 april, Kategori: Okategoriserade

Nu kan du Fråga Svärmor!

Nu har Fråga Svärmor startat på Allt för Föräldrars hemsida! Jag var precis inne på sidan och tittade, och såg att ännu har inga frågor kommit in. Tänk om ingen frågar något?! 🙁 

Krönikan om svärmorsrollen som jag skrev var däremot borttagen från förstasidan. Om du vill läsa I huvudet på din älskades mamma, så hittar du texten här.

En som älskar mina älskade.

Kommentarer

 1. Kommentar av Malin den 27 april, 2010 kl 09:42

  Nu har jag ställd min fråga 🙂
  Kram Malin

 2. Kommentar av linus den 27 april, 2010 kl 07:31

  Jag har i alla fall ställt en fråga som jag väldigt gärna vill ha hjälp med…kanske du kan förklara för mig hur det kan vara?

 3. Kommentar av Katinka den 28 april, 2010 kl 04:13

  Hej Malin och Linus, jag läser och svarar så ögonen blöder…;-) Trodde aldrig att det skulle komma SÅ många frågor till Fråga Svärmor! Jag har lovat mig själv att svara på alla, men det kan nog uppstå lite väntetid.

 4. Kommentar av linus den 28 april, 2010 kl 09:59

  Hej igen..

  tack för ditt svar. Jag antar att jag och min sambo sätter oss tillsammans med svärmor och försöker samtala om detta. Det kändes skönt att få svar från någon ”från andra sidan” som sa att det inte är ok!
  Den villrådiga

Kommenteringen är stängd.