28 april, Kategori: Barnbarn, Okategoriserade

Arbetsbyte: barnpassning mot datahjälp.

Lille L har en pappa som är datasnille. Jo, det är sant, jag säger inte så bara för att jag är hans mamma. När LifeStone en dag stod still och vår ordinarie datasupport gjort vad de kunde återstod bara att ringa store L.

Men eftersom det var hans tur att ta hand om lille L, och det var mitt i veckan, uppstod barnvaktsproblem. Vilken tur för mig!  🙂 Jag fick plötsligt två hela dagar tillsammans med världens gulligaste 3-åring! Vi läste Agaton Öman (han kan redan flera bokstäver!), hämtade skrindan och en massa sandleksaker i sommarhuset, lekte med lego, lekte med Sigge, plockade påskliljor, rullade köttbullar, lekte med lego, bakade bröd, rensade ogräs, städade lekstugan, spelade piano, sov middag, lekte med lego… Aldrig har väl 2 dagar gått så fort i ett så lugnt och trivsamt tempo.

Och alla paketen som tornat upp sig på LifeStone kom iväg till slut tack vare store L. Avgjutningar av små bebisars händer och fötter för nästan en halv miljon! Det var nog den trevligaste katastrof jag varit med om hittills. 🙂

Gröt på hög höjd. Nödvändig utrustning. Pannkakspicnic

Kommentarer

 1. Kommentar av Jocke den 29 april, 2010 kl 04:07

  Haha, tänkte bara intyga att L:s pappa är datageni. Maken till skärpt kille 🙂
  Känner igen det där med barnvakt mot datorsupport.
  Ibland är det när jag jobbar och ska iväg och fota nån modeller eller nått bröllop en bit bort. Men ibland slutar det med att jag får installera om nån dator eller skotta av nått tak under tiden 🙂
  Far- och morföräldrarna blir SÅ ledsna när de får sällskap av barnen ibland.

 2. Kommentar av Katinka den 29 april, 2010 kl 04:14

  Så är det när man är både smart och hjälpsam, det kostar att ligga på topp! 😉

Kommenteringen är stängd.