4 maj, Kategori: Farmor svarar själv, Okategoriserade

Tävlingsmänniskor har roligare!

Forts. svar på fråga nr 82:  Jag kom just på en sak till som får mig på gott humör. Jag älskar att tävla, och jag gör det hela tiden. Med mig själv, om inte annat. 😉

Och jag är alltid övertygad om att jag kommer att vinna, ända fram till den dag tävlingen avgörs och vinnarna presenteras. Om det då trots allt visar sig att mitt namn inte är med (konstigt nog är det vanligast…) så har jag redan, blixtsnabbt, intalat mig själv att det ändå inte var riktigt min cup of tea. Jag ville egentligen inte ha just det priset, mitt bidrag var egentligen det bästa, men juryn var ofördelaktigt sammansatt osv osv. Kort sagt, jag tappar aldrig sugen, kastar mig genast över en ny utmaning.

Just nu har jag anmält mig till en tävling på mitt gym Allsports i Henån på Orust. Två personer kan vinna en personlig tränare (pt) i en hel månad. Utmaningen är att gå ner ”de sista kilona” genom att genomföra ett tufft program som innehåller både fysisk och mental träning, och kostråd. Under den månaden ska man dessutom skriva dagbok varje dag.

Den där tävlingen är ju specialutformad för mig! Jag har 6 kg kvar att gå ner av mina 20 överflödiga. Jag är en kvinna i mina bästa år, envis som synden och dagbok, det skriver jag  ju redan. Klart jag kan klämma in lite träningsdagbok i bloggen också! Klart jag vinner! Plötsligt är mitt humör på toppen igen… 🙂

Med Blossom som pt i Portugals berg.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.