9 maj, Kategori: Okategoriserade

Sondag i Siena!

Jag sitter pa ett litet Internet-stalle i Siena, Italien. Darfor kan jag inte skriva nagra prickar over a,a eller o. Siena ar en fantastisk liten stad, som Gamla Stan fast minst 10 ganger sa stor och annu aldre.

Vi flog med Ryan Air till Pisa, och tog taget vidare till Siena. Har har vi hyrt cyklar, och igar cyklade vi upp och nerfor kullar med vinodlingar mellan kl 12 – 21.30. Inte direkt av fri vilja, vi kòrde vilse nagra ganger…

For att du ska slippa denna besvarliga lasning far du istallet nagra bilder fran de senaste dagarna.

Imorgon tar vi bussen till en liten stad vasterut. Colle d’Elsa. Vi blev inbjudna dit igar avViviane som salde olivaolja pa torget. Hon har sin olivodling i en liten by utanfor Colle d’Elsa. Vi har kollat upp pa natet att det gar att hyra cyklar i staden, sedan ar det ca en mil till Vivianes gard. Ska bli sa spannande!

Kommentarer

 1. Kommentar av Wojtan den 9 maj, 2010 kl 08:18

  Hej Katinka

  Vilka fina bilder! Den med floden är verkligen bäst, men jag gillar ju vinrankorna också ( För det är väl det det är?)
  Hoppas ni har det underbart på er resa och jag passar på att säga Grattis på födelsedagen, för vad jag förstod skulle du fylla år nu va?

  Kram Åsa

 2. Kommentar av Katinka den 16 maj, 2010 kl 10:24

  Ja, det är vinrankor, lärde mig i Scott Kellys bok om Digital Fotografi hur viktigt det är med en förgrund. 😉

 3. Kommentar av Sessan den 9 maj, 2010 kl 08:43

  Helt underbart Katinka!!
  Måste vara en Stor upplevelse. Jag har en romantisk dröm om Italien, mig & min make en dag.

  Älskar dina bilder

 4. Kommentar av Katinka den 16 maj, 2010 kl 10:26

  Ja, det har varit alldeles speciellt. Du och din man är ju redan halvvägs till Italien – har ni inte en husbil?? 😉 Kram!

 5. Kommentar av daniele den 30 juni, 2010 kl 02:23

  hej

  jag har planer på att studera i Siena.
  jag undrar om du kan uppge priser på att hyra en cykel för mig ? och om du vet någon som sålde cyklar i Siena? vet inte riktigt hur jag ska finna den infon. tusen tack.. och tack för inlägget / daniele

 6. Kommentar av Katinka den 1 juli, 2010 kl 10:09

  Hej Daniele, Jag kommer inte ihåg vad det kostade att hyra cykel. Vi hyrde av en cykelaffär som låg alldeles uppe vid stora torget, nära busshållplatsen. Vi fick tips om cykelaffären av turistbyrån. Det bästa är nog att du tar reda på detta när du är på plats. Det blir säkert för dyrt att hyra cykel om du ska ha den länge, men då kanske cykelaffären kan sälja en begagnad till dig. Lycka till, Siena är underbart!

Kommenteringen är stängd.