16 maj, Kategori: Barnbarn, Okategoriserade

Försenat födelsedagskalas!

Jag har alltid gillat att fylla år. Det kanske hänger ihop med att den 10e maj är ett så bra datum. Våren brukar vara i full gång, gökarna gal och svalorna har kommit och det finns gott om blommor att plocka och sätta i vas.

I år valde jag att resa bort, för att slippa kalas och uppvaktning. Inte likt mig, men vem har bestämt att man måste vara samma person hela livet?

Men barn och barnbarn ville ändå ha kalas, så i helgen var det fest. Den finaste festen jag kan minnas att jag har varit på!

Och vilka presenter jag fick. Av Odd fick jag ett nytt dragspel som jag länge drömt om men aldrig trodde att jag skulle få. En gammal gårdspump som jag annonserat förgäves flera gånger efter på Blocket, och som barn och respektive lyckats hitta. En fågelbok där man kan lyssna hur alla fåglarna låter!

Sen åt vi en riktig italiensk slow food middag med godsaker vi köpt med oss från Toscana; det var både antipasti, primo och secundo och 3 efterrätter.

Joar och Kristin, ni fattades! Men ni fanns i mina tankar.

 

Kommentarer

  1. Kommentar av Evelina den 16 maj, 2010 kl 09:53

    Vilka härliga bilder och vilka genomtänkta presenter du fick! Håller med om att det är kanonmys att fylla år i maj, när det börjar bli grönt och fint ute!

    Många kramar och grattis i efterskott!

  2. Kommentar av Katinka den 16 maj, 2010 kl 10:00

    Tack gulliga Evelina, och grattis själv!! NÄr du läser det här är det ju din tur, såg jag just på din blogg.:-) Jag önskar dig en härlig födelsedag med många kramar och mycket blommor.

Kommenteringen är stängd.