18 maj, Kategori: Okategoriserade

Viktig ny grupp för alla föräldrar!

Tänk om ditt barn blev svårt sjukt och måste ligga på sjukhus, kanske flera veckor. Då är det inte alls självklart att du kan vara tillsammans med ditt barn på sjukhuset. Det kanske du tror, men så är det inte. Bara på fyra platser i landet finns Ronald McDonalds Hus där hela familjen kan få bo nära sjukhuset.

Nu har Allt för Föräldrar startat gruppen ”Ronald McDonals Hus i Uppsala” tillsammans med Ronals McDonalds Barnfond. Målet är att bygga Hus nr 5 i Uppsala.

För varje ny gruppmedlem betalar Allt för Föräldrar 5:- till fonden! DU behöver alltså inte betala någonting. Du behöver bara klicka här för att gå med i gruppen. Du kan också klicka på bannern som ligger i högerkanten här på bloggen.

Sprid budskapet så att det blir så många medlemmar som möjligt, genom att lägga in en banner om detta på din blogg eller hemsida. Det finns flera storlekar att välja mellan, du hittar dem här.

Min man låg på Akademiska sjukhuset i Uppsala flera månader varje år när han var liten, alltså för mer än 50 år sedan. Hans föräldrar hälsade på så mycket de kunde, och eftersom de bodde i Uppsala blev det ganska ofta. Men han minns fortfarande hur ledsen han blev varje gång de måste gå. Sjuka barn behöver sina familjer. Gå med i gruppen!

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.