20 maj, Kategori: Okategoriserade

Jag vann en PT en månad!

Jag är en sån som aldrig, aldrig vinner på spel eller lotterier.  Men nu kanske det har vänt?  Mitt gym Allsports utlyste i april en tävling där man kunde vinna en personlig tränare (PT) i en hel månad. Man skulle motivera varför, och jag skrev något lite kaxigt i stil med att  ”Jag är en vanlig men envis och målmedveten tant som behöver gå ner ca 8 kg till för hälsans och välbefinnandets skull. Vacker är jag ändå, vad jag än väger. osv…”

Sen åkte jag till Italien och glömde bort tävlingen, och när jag kom hem fick jag veta att jag är en av tre vinnare! Igår var jag på gymmet för en timmes mätning och genomgång av kost mm. Min PT Caroline Wingdén gjorde en BIA-mätning som talar om hur stor andel av min kropp som är fett, vatten och muskler. Mätningen görs genom att man får fyra små klisterlappar på ena foten och ena handen, ungefär som EKG, elektroder kopplas till och så skickas en svag elektrisk signal genom kroppen. (OBS! Man känner absolut ingenting alls! ) Väldigt intressant information kom sedan ut ur Carolines skrivare.  Sen blev jag vägd och mätt, och vi gick igenom matvanor och kostråd anpassade till just mig, och jag fick lova att använda stegräknare (minst 10 000 steg per dag).

Och vi kom överens om att jag kan fotografera allt jag äter med min Iphone istället för att skriva matdagbok. Toppenidé tycker jag!

På måndag startar själva träningen och sen är det hårdkörning i 4 veckor.  🙂

Kommentarer

  1. Kommentar av E. den 20 maj, 2010 kl 06:18

    Heja, heja!
    Då passar jag på att börja hårdköra jag med, och hämta inspiration från din blogg! 🙂

Kommenteringen är stängd.