25 maj, Kategori: Okategoriserade

PT 24/5.

Igår var första gången jag hade Personlig Träning med Caroline på Allsports i Henån. Jag vann ju en månads PT i deras tävling och nu skall jag med hjälp av kost och motion och min PT Caroline äntligen bli av med de där sista kilona som skiljer mig från de hälsosamt normalviktiga. Egentligen är det mest magvalken jag vill bli av med, den hälsovådliga stressbullen.

Jag tänker rapportera på bloggen om hur det går. I stora drag alltså, mest för min egen skull. Du som inte är intresserad vet att du kan hoppa över alla inlägg som börjar med PT. 😉 Det blir alltså 10 rapporter, sen är det målgång lagom till sommaren.

10 timmar med en personlig tränare, kan det verkligen göra sån skillnad mot att träna på gymmet själv? Efter den första timmen igår inser jag varför det är så otroligt mycket effektivare. Caroline är med mig varenda minut under en timme, kollar så att jag gör rätt, ser till att jag inte fuskar, får mig att ta ut rörelserna maximalt, upptäcker vilka muskler som behöver tränas extra. Som uppvärmning kör vi  intervallträning, jag stånkar på crosstrainern medan Caroline håller koll på min puls och reglerar motståndet efter hur pulsen går upp och ner.  

Och så var det maten. Att skriva matdagbok är bara för tråkigt. Jag gör inga tråkiga saker  numera. Om jag absolut måste göra nånting trist så försöker jag göra det på ett roligt sätt. Därför fotograferar jag min mat istället för att skriva upp vad jag äter. När jag har lagt upp det jag ska äta, tar jag fram min Iphone och knäpper ett kort.Lätt och snabbt. Sen mailar jag bilden till Caroline och talar om vad det är.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.