27 maj, Kategori: Okategoriserade

PT 26/5

Hemma efter andra träningen med min PT Caroline. Andra gången av de tio pass som jag har vunnit. En timme går otroligt fort. Lite hårdare idag än första gången. Utfallen är värst, det bränner på framsidan av låren och det verkar helt omöjligt att klara 12 stycken. Jag känner mig stark och glad och fruktansvärt hungrig efteråt.


Caroline på Allsports i Henån.

– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

 1. Kommentar av Eva den 27 maj, 2010 kl 06:26

  PT Caroline låter som en ren dröm tycker jag.
  Jag skulle också vilja vinna henne.
  😉

 2. Kommentar av Katinka den 27 maj, 2010 kl 09:41

  Hon är en dröm. En sanndröm. :-)Jag vill inte vakna.

 3. Kommentar av Evelina den 27 maj, 2010 kl 09:34

  Vad duktig du är!
  Önskar också ha en PT för att få upp lite muskler haha. Men mina promenader och orbitrekande får räcka så länge jag går hemma :-).
  Kram!

 4. Kommentar av Katinka den 27 maj, 2010 kl 09:40

  Det är väl jättebra att du hinner med att motionera över huvud taget med en liten bebis att ta hand om! Och blogga och twittra dessutom. Det gjorde verkligen inte jag när jag var småbarnsmamma. Kram!

 5. Kommentar av Eva den 27 maj, 2010 kl 08:29

  En liten fråga om bloggen.
  Vad heter pluginet som du har för att få den lilla rutan om mailunderrättelse vid nya kommentarer?

 6. Kommentar av Katinka den 27 maj, 2010 kl 10:06

  Jag frågade Jocke som hjälper mig med det tekniska på bloggen, och han svarade: Comment notifier (av satollo). Hoppas det hjälper dig!

Kommenteringen är stängd.