1 februari, Kategori: Okategoriserade

Nr 32 av 365 bilder. Tema Musikinstrument.

Lilla S spelar kontrabas, det har jag skrutit om så många gånger så det kan väl ingen ha missat.

Det passar hennes temperament och personlighet så perfekt, och hon har valt det helt och hållet själv. Det enda instrument jag kan tänka mig som skulle passa henne lika bra är harpa. Men det skulle nog inte vara så lätt för musikskolan att skaka fram ett låneinstrument.

Den här bilden är från en orkesterövning, hon spelar basstämman i  ”Chokela å bullar”. Det är en hisnande tanke att hon och kompisen W i bakgrunden kanske kommer att följas åt många år. De är inte klasskamrater, men spelar i samma orkester. Det smäller nästan högre.  

Det är flera föräldrar som sitter och väntar under den timme barnen  övar. Tidningar prasslar, datorer rasslar. Den galna mormodern fotograferar precis hela tiden…;-)

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.