5 februari, Kategori: Okategoriserade

Hälsning från Sicilien.

Idag packade jag upp paketet från Butik Citronodlingen som kom igår. Olivolja, citronkräm, citronmarmelad, citronkaramaller, blomsterhonung och pistaschkakor.

På den där citronodlingen med utsikt mot vulkanen Etna jobbar Helena, som jag lärt känna på Twitter. Hon hör till en av mina trognaste twänner, varje dag kan man vara säker på att komma i kontakt med henne. Hon är också en väldigt duktig fotograf, och startade gruppen Fotografer för Livet på Flickr efter att hennes pappa drabbades av cancer och akut fick tas in på sjukhus i Bangkok.

Om jag inte hade börjat twittra hade jag aldrig kommit i kontakt med Helena och aldrig kommit på idéen att beställa delikatesser från en citronodling på Sicilien. Det är synd att jag inte kommer ihåg såna här exempel när någon anklagande frågar vad det är för mening med att twittra…

Helena hade packat ner en liten extra present, en burk Pesto Rosso. Hur kunde hon veta att just pesto är en favoritkrydda i salladsdressingen? 🙂

Sen är det en annan femma att jag börjar min Xtravaganzaperiod imorgon, så alla de här godsakerna får vänta några veckor till på att avnjutas. Fast en pistaschkaka har jag redan provsmakat.

 Den här bilden är nr 35 i fotoutmaningen 365foto 2011  jag deltar i, och temat är Hälsokost. Självklart! 🙂

Kommentarer

  1. Pingback av Tweets that mention Hälsning från Sicilien. | Farmorsbloggen -- Topsy.com den 5 februari, 2011 kl 09:26

    […] This post was mentioned on Twitter by Butik Citronodlingen, Allt för föräldrar. Allt för föräldrar said: Farmorsbloggen: Hälsning från Sicilien.: Idag packade jag upp paketet från Butik Citronodlingen som kom igår. Ol… http://bit.ly/gZ5wVh […]

Kommenteringen är stängd.