6 februari, Kategori: Okategoriserade

Imorgon börjar det!

Imorgon börjar jag på Xtravaganza. Det är Caroline som är PT på mitt gym Allsports som har inspirerat mig. Det blev en plats ledig i en testgrupp, och jag kunde inte stå emot. Fast jag lovat mig själv att aldrig mera banta utan acceptera min kropp som den är och bara försöka äta rätt och röra mig mer.

Men jag önskar varje dag att jag vägde 10 kg mindre, nu ska jag sluta önska och göra något åt det. Och sen ska jag behålla en vikt runt 70 – 75 kg. Det är egentligen där utmaningen ligger. Att gå ner i vikt är ju egentligen inte svårt, det har jag klarat förr med en kombination av Viktväktarna och Cambridge. Nu SKA jag lära mig hålla min målvikt. Tänk att kunna jogga igen, det längtar jag efter. Och att kunna hoppa iland från båten på en klippa utan att vara rädd för att paja knäna eller bryta benen. Ett sånt där mjukt och spänstigt hoppiland som jag minns från förr! 🙂 

Kommentarer

 1. Kommentar av Helene den 6 februari, 2011 kl 08:35

  Rätt tänkt. Man mår så mycket bättre om kroppen fungerar. Du fixar det här!

 2. Kommentar av Frida den 6 februari, 2011 kl 10:24

  Unna dig att vilja gå ned i vikt, du skriver inte att du vill ned för att se ut på ett visst sätt utan för att känna spänstighet, och den känner men om man är lättare.
  Lycka till! Det kommer gå vägen helt säkert.

 3. Kommentar av Katinka den 6 februari, 2011 kl 11:55

  Nej, det är verkligen inte utseendet som är min motivation den här gången. Snabbhet, smidighet, spänst, en lätt kropp som inte hindrar mig från att göra det jag vill, det är mitt mål.

 4. Kommentar av Katinka den 6 februari, 2011 kl 11:53

  Tack snälla för peppning. Så glad jag blir att jag bloggade om detta! 🙂

Kommenteringen är stängd.