10 februari, Kategori: Okategoriserade

Femte dagen utan mat.

Visst är det konstigt att jag kan må så bra? Inte hungrig alls, inte arg eller trött heller. Femte dagen av tre veckor på helfart med Xtravaganza, dvs med enbart VLCD-soppor och vatten. Humöret är på topp och kreativiteten och arbetslusten också.

Just nu kollar jag Aljazeeras direktsändning från Kairo, och ryser över nyheterna, vad ska hända nu?

Dags att gå och sova. Men först dagens bild, nr 41 av 365 bilder 2011.  Jag köpte den på annons, inför en mässa i London för en massa år sedan. Den vackra kristallkronan som hänger på övervåningen, där det egentligen är alldeles för lågt i tak.

Men just där lyser morgonsolen in genom fönstret och kristallkronans prismor kastar reflexer i regnbågens alla färger över tak och väggar.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.