20 februari, Kategori: Okategoriserade

15e dagen utan mat.

Jag klarar det! Nu har det gått två veckor sedan jag började med Xtravaganza. Eftersom jag går i en grupp som inte ska väga sig förrän efter tre veckor, så vet jag inte alls var min vikt står nu. Caroline på Allsports säger att man kan räkna med 7-8 kg minus på tre veckor. När man slutar med pulversopporna går man direkt upp 2 kg, eftersom glykogendepåerna fylls på igen och binder ca 2 kg vatten.
Men jag tänker fortsätta längre än tre veckor, tills jag nått min målvikt. Nu börjar ett nytt skede i mitt liv. Ett där jag tar hand om både kropp och själ.
Mitt mål handlar inte om utseende, utan om att leva frisk så länge jag lever.
Idag har Odd och jag promenerat nästan 3 timmar på klipporna väster om Lysekil. Alla mina bilder från den promenaden blev suddiga och konstiga, antingen beroende på alla minusgrader, eller på objektivet.
Men den finaste bilden låg ändå och väntade på mig hemma i mobilen. Herregud så fort det går!


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

 1. Kommentar av Sessan den 20 februari, 2011 kl 01:07

  Vad spännande Katinka! Hur känns dina kläder? Jag väger mig aldrig utan har alltid kläderna som våg 😉
  Blir kul att se hur det går till du nått ditt mål.

  Lilla sötisen så stor hon blivit <3

  Kram till dig underbara kvinna

 2. Kommentar av Katinka den 20 februari, 2011 kl 08:08

  Hej Sessan och tack för besöket! Vad beträffar kläder så har jag några plagg i garderoben som faktiskt är mer än 20 år gamla, och som tidvis har varit 20 kg för små, dom har jag som måttstock. Men det dröjer länge än tills jag vågar prova! Kram Katinka

Kommenteringen är stängd.