3 augusti, Kategori: Okategoriserade

Kvällsutflykt

Odd håller seminarium om musslor på briggen Tre Kronor som gästar Lysekil. Vi tog båten hit, nu fungerar den igen, oh lycka!
Jag flanerar längs kajen medan Odd föreläser. Det är folkfest i stan med Womens Match Race och massor av aktiviteter överallt. Jag har fotat, köpt jordgubbar, handlat varmrökt lax på Bengts Fisk nere i Fiskhamnen. Nu sitter jag ensam i båten och tänker tacksamma tankar om livet för närvarande.

Utsikten från piren vid Fiskhamnen i Lysekil. Bästa gästhamnen i Lysekil tycker jag. Bilden nedan är tagen med min Iphone som jag lutade mot en sten. Visst liknar den en oljemålning?

Nr 212/365 foton 2011. Tema: På andra sidan.
– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.