10 augusti, Kategori: Okategoriserade

Glad, gladare gladast!

Igår köpte jag en ny träningsjacka på Intersport. Stl 36! Min förra hade storlek 42. Vissa av er kan nog inte förstå vilken lyckokänsla det var att dra på den nya i morse. Men kanske någon blir lite inspirerad. Och inspiration är just vad man behöver för att ta tag i ett berg av övervikt. Därför kommer här en av mina ytterst sällsynta dagens outfit bilder.:-)


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

 1. Kommentar av Mrs Moet den 10 augusti, 2011 kl 10:04

  GRATTIS!

  Gud så duktig du har varit. Förstår om det kändes riktigt härligt att köpa den jacka.
  Du är vekrligen en förebild.

  Kram Åsa

 2. Kommentar av Katinka den 10 augusti, 2011 kl 01:20

  Tack gulliga Åsa! Hoppas vi ses snart. 🙂

 3. Kommentar av Miss LifeStyleBlogs den 10 augusti, 2011 kl 10:18

  GO GO GO SÅ cool du ær! Helt amazing. Jag ær superstolt øver dig. KRAMAR finaste

 4. Kommentar av Katinka den 10 augusti, 2011 kl 01:19

  Tack snälla! <3

 5. Kommentar av Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset den 10 augusti, 2011 kl 01:20

  Wow du är otrolig! Grymt jobbat! 😀

  Och angående din kommentar så är jag rädd att du har rätt, så efter kryssningen vilar jag mej på Rhodos en vecka, och ett bra tag när vi kommit hem igen.

  Kramar

 6. Kommentar av Evelina den 22 augusti, 2011 kl 07:50

  Du är fantastisk och du ger MASSA inspiration! Nu blir jag ännu mer motiverad till att ge mig ut på mina långpromenader. Inte just för att gå ner i vikt direkt, men jag vet ju att man mår bättre då :-).

  Kram!

  P.S du är skitsnygg hihi!

 7. Kommentar av Katinka den 22 augusti, 2011 kl 03:11

  Du har väl hört det där ordspråket om att den som inte sätter av tid till motion nu, måste sätta av tid till att vara sjuk i framtiden. Dessutom är det underbart att promenera, rensar tankarna och lyfter hjärtat.
  Kram!
  Jamenvisst är jag väl snygg! 🙂 Tur att jag redan är gift, annars hade det kunnat bli jobbigt. ;-O

Kommenteringen är stängd.