18 augusti, Kategori: Farmorsfrågan, Okategoriserade

Farmorsfrågan nr 174

Vilket nytt liv kan du tänka dig?

Lantcafeet i Ör. Precis som det var förr i tiden. En pärla i Småland, någons livsprojekt.
– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

 1. Kommentar av marianne den 19 augusti, 2011 kl 07:55

  Fick jag välja om skulle jag vilja jobba med djur. Som veterinär kanske. Människor är oftast svåra att tolka. Det finns så många fasader som gör att man inte kommer nära. Med djur är det tvärtom. För mig åtminståne. De har ingen egen agenda. Man ser vad man får. Vilket gör att det känns så mycket mindre arbetsamt att umgås med djur.

 2. Kommentar av Katinka den 19 augusti, 2011 kl 08:56

  Min erfarenhet av djur gäller hundar och hästar, och jag håller verkligen med dig om att man ser vad man får, djur spelar inga roller. Men de är inte alltid lättare att komma nära. Varje gång jag ser en flock med hästar tänker jag på vilken personlig individ varje enskilt djur är. Det kanske inte är försent för dig att börja jobba med djur?

 3. Kommentar av Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset den 19 augusti, 2011 kl 05:39

  Oja, dag två på dagis och det går så bra för honom. 🙂

  Kramar

Kommenteringen är stängd.