21 augusti, Kategori: Okategoriserade

Födelsedagstankar.

Idag lyssnar jag på minnesgudstjänsten i radion för alla offren på Utøya, och får samma klump i halsen som den hemska dagen 22/7 när det hände. Samtidigt sitter jag framför datorn och bläddrar bland de glada bilderna jag tog igår på lilla A:s 8-årskalas. ”Ta vare på varandre” säger rösten i radion och mer finns inte att tillägga. Jag är så lycklig över min fina familj och tacksam över att alla är något sånär lyckliga och friska.

Kommentarer

  1. Kommentar av Evelina den 22 augusti, 2011 kl 07:45

    Ja det gör verkligen ont i hjärtat varje gång man tänker på tragedin i norge.. Finns inga ord för hur hemskt det är och det kan inte sägas nog många gånger att man ska ta vara på varandra och uppskatta det man har, när man har det.

    Härliga bilder som alltid Katinka! Nu ska jag läsa ikapp mig här inne :-).

    Många kramar

  2. Kommentar av Katinka den 22 augusti, 2011 kl 03:07

    Tack Evelina, läsa ikapp var ordet – kommer man någonsin att hinna? Vi hörs! <3

Kommenteringen är stängd.