11 oktober, Kategori: Okategoriserade

Vad kommer ni att tycka?

Det här blir ett blogginlägg som handlar om jobbet – ett undantag. Eftersom jag ska skriva om detta på LifeStones Facebooksida måste jag ha en sida att länka till där jag kan visa alla bilderna. Så du som inte vill läsa om bebisavgjutningar – hoppa bara över. 😉

Nästa helg är jag på mässan Underbara Barn i Stockholm. Det ska bli fantastiskt kul,  jag ser verkligen ser fram emot att träffa en massa trevliga människor som jag bara träffar ytterst sällan. Jag kommer att ha ett litet bord i AlltförFöräldrars monter där jag visar våra nya tavlor. Du får rösta på din favorit och har chansen att vinna ett silversmycke med ditt barns avtryck.

 Kristin Bille som är min favoritdesigner (och dessutom mamma till mitt barnbarn) har tagit fram våra två nya modeller. En oval och en fyrkantig. Bara den ena är klar än så länge. Men eftersom vi inte är helt överens om vilka färgställningar tavlan ska ha, har vi bestämt att låta kunderna rösta.

Så om du tänker besöka mässan, missa inte Allt för Föräldrars monter. Där pågår flera olika tävlingar där man kan vinna de mest fantastiska saker, man kan diskutera mindfulness med Dr Ola Schenström och kanske träffa Toppbloggaren Lotta Gray, och ja massor av annat kul. Och den som inte vinner något går ändå därifrån med presenter. Jag vet inte någon mässa där det delas ut så vansinnigt mycket gratisprover och presenter som på Underbara Barn. 

Vi har jobbat under hela hösten med våra nya tavlor, det är nog svårt att fatta för en utomstående hur mycket arbete som ligger bakom. Men det är roligt arbete, härligt att få tänka lite mer i färg!

Tadam – så här ser de ut, våra nya maskrostavlor! 🙂

 

Kommentarer

 1. Kommentar av Martina den 11 oktober, 2011 kl 02:14

  Vad fina de är! Men samtidigt fick jag en vemodig känsla över mig när jag såg dem…

 2. Kommentar av Katinka den 11 oktober, 2011 kl 02:28

  Vemodig – varför det? För att dina barn är stora kanske? Eller?

 3. Kommentar av Martina den 11 oktober, 2011 kl 02:31

  Nej, jag tror det har med ”blåsblomman” att göra (det är min dotter, 3 år, som kallar den för det).
  Hon hittade faktiskt en ensam sådan igår på väg från dagis och när hon blåste iväg fröna så tänkte jag att det var det absolut sista av sommaren hon blåste bort….

 4. Kommentar av Katinka den 11 oktober, 2011 kl 02:48

  Tack för att du berättar om din reaktion! Tolkningar är alltid så intressanta, alla ser saker på olika sätt. Jag tänker: fröer – nya generationer – nytt liv! 😉

 5. Kommentar av Martina den 11 oktober, 2011 kl 02:49

  Jaaa! Men det var ju ett mycket bättre sätt att se det på 🙂

 6. Kommentar av Amanda den 11 oktober, 2011 kl 03:18

  Jag tänker bara på maskrosbarn = ”problembarn”

 7. Kommentar av Katinka den 11 oktober, 2011 kl 03:50

  Men maskrosbarn är inte det samma som problembarn! Det är barn som klarar av att växa upp till hela människor med bra liv fast de haft en jobbig uppväxt. Typ maskrosor som växer även i grus och dålig jord.

 8. Kommentar av Mamma L den 12 oktober, 2011 kl 06:35

  ååhh vilka fina… Jag som vanligtvis inte är nåt stort fan av just de där tavlorna tycker dom är superfina! Hon är så duktig Kristin!

 9. Kommentar av Katinka den 12 oktober, 2011 kl 08:38

  :-))

 10. Kommentar av Dorothea - Ett nästintill trillingliv den 13 oktober, 2011 kl 09:27

  Ska bli OTROLIGT kul att ses igen Katinka! Nu var det längesedan. Hoppas allt ät gott med dig. Stor kram

 11. Kommentar av Katinka den 18 oktober, 2011 kl 11:45

  SÅ synd att du inte kunde komma! Mässan var toppen och det var jättekul att träffa de andra mammabloggarna. Åse är rena stand-up artisten om du inte visste det, vi skrattade så vi tjöt allihop åt hennes historier under middagen. Vi får sikta på att ses i vår istället! Kram Katinka

Kommenteringen är stängd.