18 oktober, Kategori: Okategoriserade

Idag har jag i alla fall gjort tre mammor jätteglada!

Fortfarande utmattad, sur och zombie efter tre heldagar på Underbara Barnmässan. Konstigt nog, för det var jätteroligt hela tiden, jag hade verkligen inte en enda minut av hemlängtan eller tristess eller någon annan dålig känsla. Fast jag var i Stockholm, brukar inte må så bra där… 😉 Mentalt måste det tydligen ha varit värsta maratonloppet för lantisen i mig. 

Efter att ha vilat hela måndagen och röjt undan det värsta i mailboxen i morse satte jag mig framför brasan och gjorde något riktigt roligt: drog vinnarna i vår tävling. Tre vinnare får varsitt Mammas Hjärta i silver. Det gällde att rösta på vilken tavla som var finast och motivera varför. Femhundra hade röstat! 

Fredagstävlingen vanns av Anna Söderberg. Kolla hennes blogg och säg grattis du också!

Lördagstävlingen vanns av Linda Asplund. Kolla hennes blogg och skriv en grattiskommentar!

Och söndagstävlingens vinnare blev Jennie Lundin. Kolla hennes blogg och hälsa från mig!

Grattis! Presentkort kommer på posten! Det var omöjligt att välja bland alla fina formuleringar så jag drog helt enkelt lott bland dem som röstat på dagens ”vinnartavla”. På fredag och söndag vann fjärilsmönstret, på lördagen fick maskrostavlan med den grå bakgrunden flest röster. Eller om det var tvärtom… 

Det bästa och roligaste med att skriva Farmorsbloggen på Allt för Föräldrar är faktiskt alla unga mammor jag lär känna. Det ger massor av energi och hopp och livsglädje. Det hjälper mig att inte falla in i rollen som ”61 årig tant”. Det vore nog lätt hänt faktiskt, om jag inte hade tillgång till den här världen med alla unga mammabloggare. Lofsan, Evelina, Natascha, Bambi, Åse, Teresa och Lotta. Och Dorothea som fattades oss, hon blev magsjuk stackarn. 

Nya sen sist jag träffade hela gänget var Natascha med superhärliga och provocerande feministbloggen Lady Dahmer, Åse med LCHFbloggen femtiosex kg och Lofsan med sin mammablogg om träning

Kommentarer

 1. Kommentar av Jennie den 18 oktober, 2011 kl 11:47

  Ja, det har du gjort, det vill jag lova! Mig glad, alltså. Nu ska jag längta efter brevbärarn… 🙂

  Må gott!
  /Jennie

 2. Kommentar av Katinka den 21 oktober, 2011 kl 11:30

  Tack själv Jennie! 🙂 Kram Katinka

 3. Kommentar av Anna S den 19 oktober, 2011 kl 07:55

  JAAA, du har gjort även den här mamman GLAD!
  Vilket fint pris – tack snälla!
  Kram Anna 🙂

 4. Kommentar av Katinka den 21 oktober, 2011 kl 11:29

  Tävlingar är det roligaste som finns, eller hur? 🙂

Kommenteringen är stängd.