20 oktober, Kategori: Okategoriserade

Chokladfestival!

Förmodligen är jag dum som delar med mig av det här tipset, det innebär ju bara att ännu fler kommer att slåss om biljetter till chokladprovningarna. Bara 30:- per biljett på provningar som annars kostar upp mot 600:-! Men å andra sidan håller Chokladfestivalen på i tre dagar och jag har räknat till 34 olika chokladprovningar! Allt från Praktisk pralintillverkning till Choklad & Erotik .

Kommentarer

 1. Kommentar av Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset den 21 oktober, 2011 kl 03:08

  Hihi tack fina!

  Jag hejjade en snabbis på dej men det var jättemycket folk hos dej då så förstår om det liksom försvann ur minnet.

  Hur mår du fina Katinka?
  Kramar

 2. Kommentar av Katinka den 21 oktober, 2011 kl 08:06

  Jag mår förmodligen som jag förtjänar. 😉 I stort sett jättebra och på vissa områden mindre bra. Mässor och andra tillställningar med sådär mycket folk är inte riktigt min grej – och ändå är det oemotståndligt. Visst är det konstigt att man kan känna så dubbelt? Kram och ha en fin helg!

Kommenteringen är stängd.