22 oktober, Kategori: Barnbarn, Okategoriserade

Jag får skylla mig själv.

Helt däckad lördag kväll, efter tredje dan på raken till Göteborg. En liten sväng till IKEA Bäckebol blev inte riktigt som vi trott, inte tänkte vi på att det var barnbidragslördag.

Men vi fick med allt på listan, skön vilfåtölj till uterummet och tavellister till nya ateljen. Plus en massa värmeljus förstås. Finns det någon som lämnar IKEA utan värmeljus?

Viktigast av allt, vi hann äta lunch hemma hos en förkyld liten Tiny som blev jätteglad när vi kom. Hon dansade runt och tjoade och hämtade famnen full med sina gosedjur som hon kastade framför våra fötter. Gladast blev hon kanske över att träffa Sigge, men det dröjde inte många minuter innan hon ville upp i morfars knä och rita.

 

 

Förutom att jag alltså är väldigt trött just nu så är jag jätteglad över ett inlägg som jag hittade på Amelia Adamos blogg.

Tre saker att skriva på dagens tacksamhetslista: Tack för mina underbara barn och barnbarn. Tack för min nya, helt egna ateljé som snart står klar. Tack för Amelias fina ord. (Det fina med en daglig tacksamhetslista är att man kan blanda högt och lågt, stort och smått.)

Kommentarer

 1. Kommentar av Mormor GOA den 29 oktober, 2011 kl 09:54

  Hjälp!!!

  Hur skyddar jag mig mot barnbarnsförkylningar???

  Efter några timmar tillsammans med mina goa barnbarn, så ligger jag sjuk i 14 dagar. Tar all min energi.

  Förstår att många har samma problem.

  GOA

 2. Kommentar av Katinka den 29 oktober, 2011 kl 08:41

  För min del klarar jag mig mycket bättre sen jag börjat vara väldigt noga med handhygien, dvs jag tvättar och spritar händerna ofta, ofta när jag är med snoriga barnbarn. Jag har märkt att det t o m går bra att ligga tätt intill en genomförkyld unge o läsa saga, bara man är noga med handtvätten (och inte pussas eller blir hostad rakt i ansiktet förstås, men kramar går bra). 🙂 Katinka

Kommenteringen är stängd.