3 november, Kategori: Okategoriserade

Små nyfödda på Sicilien

Genom Twitter har jag en bloggkompis på Sicilien. Helena på Citronodlingen. Hon har också en blogg som heter Tredje Gången gillt!  eftersom hon och hennes man Peppe förlorat två barn i sena missfall, men nu försöker en sista gång.

För några dagar sedan föddes deras två små tvillingflickor Matilde och Clara, alldeles för tidigt. Matilde med hjärtproblem.

Vi är många, många som följt deras kamp genom glädje och sorg på nätet. Det har varit många turer med sorgliga besked, felaktiga besked, förhastade besked men också glada besked.

Nu sitter jag i alla fall här med tårarna rinnande nerför kinderna och glor på en film där Helena, som jag aldrig träffat, klappar sin lilla minibebis i kuvösen.  Jag är väl inte riktigt klok. Men det är jag inte ensam om.

Kommentarer

  1. Kommentar av Pankis den 7 november, 2011 kl 08:51

    Jag följer också Helena och flickorna, ja, Peppe också så klart. Är så glad för deras skull, så jag förstår dig precis.

Kommenteringen är stängd.