31 december, Kategori: Foto

Nyårsfyrverkeriet i Lysekil!

Titta så fantastiskt vackert! Bilderna av årets fyrverkeri i Lysekil är tagna från  fiskhamnen nu ikväll klockan 17.00 På kameran satt mitt 18 – 200 objektiv. Bländare 11, slutaren stod på bulb så tiden varierar, ca 5 sekunder på varje tror jag. Jag hade förstås stativ och fjärrutlösare. Allt detta hade jag inte listat ut av mig själv, jag hade fått exakta instruktioner från Carlboms Fotoblogg, en fotokompis från Twitter.

Nästa år ska vi vara ute i bättre tid, nu blev det panik, fyrverkeriet startade innan jag haft tid att justera stativet så kameran blev inte riktigt rak och jag blev tvungen att beskära fyrverkeriet för att itne horisonten skulle luta. Om ni förstår vad jag menar.

Men jag är grymt nöjd med mina första fyrverkerifoton. Och med vår nya nyårstradition. Nästa år tar vi med oss fika. Hela Lysekils befolkning var på plats, det kryllade av folk överallt i mörkret och trafiken ut ur stan efteråt var lika tät som när Rocktåget var i stan. Det är tydligen bara vi som inte fattat förrän i år vilken stor attraktion nyårsfyrverkeriet i Lysekil är.

 

 

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.