12 mars, Kategori: Författarblogg, Resor

Tre dagar kvar.

Idag började jag räkna ner tiden som är kvar. Det berodde på att några i morgonens gympagrupp på playan tyckte att jag absolut måste se den gamla stadsdelen i Las Palmas, Vegeta. Då kände jag plötsligt att jag blev väldigt snål med min tid. Vadå sightseeing, liksom… Jag har ju mitt skrivschema som jag följer väldigt strikt, eller åtminstone ganska strikt. Nu har jag ju gjort avsteg både för gympan på stranden varannan dag, som börjar lite för sent för mig egentligen, och för vandringsturerna igår och imorgon som verkligen inte alls passar in i dagsschemat. Men jag tröstar mig med att det är viktigt för kreativiteten med pauser också.

Imorgon kommer halva dagen att gå åt till en vandring upp i bergen på västra sidan av Gran Canaria, jag har glömt namnet på byn vi ska besöka just nu, men den heter som det mest populära flaskvattnet här. Man går i en bäckravin, det lär vara väldigt vackert och jag gläder mig både åt sällskapet och möjligheten till  nya fotoobjekt.

Annars är jag förkyld, har ätit kinesbuffé  för första och sista gången samt ligger här med tejpade blåsor på tårna och längtar efter att skriva färdigt en viss, väldigt spännande scen. Är nog uppe i 55000 ord nu tror jag. Men slutet är inte nära än.

30/366 Las Palmas from a distance

Kommentarer

  1. Kommentar av Carolina den 13 mars, 2012 kl 01:00

    Hej Katinka, min mamma fotograferades ju för Lifestones annonser för ganska längesedan, har ännu inte fått se någon/några bilder och inte heller hört något utav dig om när det eventuellt skulle komma med i någon tidning. Vore jättekul att höra av dig och få veta vad som hänt. Kram Carolina

  2. Kommentar av Katinka den 13 mars, 2012 kl 07:41

    Hej Carolina, kan du maila mig på katinka@lifestone.com så kollar jag upp detta när jag kommer hem nästa vecka. Minns inte på rak arm. 🙁 Vänliga hälsningar Katinka

  3. Kommentar av Annika den 13 mars, 2012 kl 08:06

    Hej min vän! Det klart att du skall passa på att se och göra det du vill nu när du är där och har så kort tid kvar! Du behöver väl inte känna dig så pressad av ditt schema. Kram, jag ringer imorgon för nu skall jag äta och jobba.

Kommenteringen är stängd.