15 augusti, Kategori: Okategoriserade

I valet och kvalet mellan kvällsnöjen.

Ikväll hade vi planerat  att gå till Edmans loge – äntligen – för första gången i sommar. Gåke och OA m fl skulle spela. Flera gånger har vi planerat – ikväll går vi! – men alltid har något kommit i vägen. Besök av barn och barnbarn för det mesta.

Ikväll var det dags.

Men … så kom sommaren i vägen. När jobbet var slut värmde solen fortfarande, den ostliga vinden blåste så lagom och vi blev så sugna på en segeltur. ”Vi hinner hem i tid för Edmans loge”, sa vi. ”En liten tur bara.”

Sen kryssade vi i fin vind med 606-an ända förbi Kungsviken och slörade hem. I kortärmat hela vägen, pratandes om ditten och datten, medan kvällssolen sjönk bortom Björnsund.

När vi kom hem var vi utsvultna och trötta och orkade bara laga en väldigt sen middag. Lax i ugnen under täcke av creme fraiche och örter, till det sallad och quinoa. Samt varsitt glas vitt vin. Sen var klockan 21.30 och vi ar helt utslagna.

Så Gåke,  vi missade er ikväll också.

Men vi hör er genom vårt öppna sovrumsfönster. 😉

Numera får jag bara köra bilen, säger han.

Eleven har tagit över.

 

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.