17 augusti, Kategori: Okategoriserade

Fredagsfest.

Vi firar. Äntligen! Imorgon skrivs kontrakt.

Champagneglasen är från Studioglas Bergdala, tror de heter Golden Sea. De används alldeles för sällan. Jag älskar vackert glas, det är det enda jag absolut inte kan motstå på loppis. Kristallkaraffer och parfymflakonger trängs i mina fönster, jag har satt upp två extrahyllor i härdat glas tvärs över varje fönster för att få plats med mina samlingar.

Idag slog jag på stort och köpte rosa Champagne på Systemet i Henån. Visst log den unga tjejen i kassan lite extra varmt mot mig? Ha en trevlig kväll sa hon. Fast det kanske hon säger till alla. Sen köpte jag hemlagad krabbröra, aioli och extra stora burkräftor av Niklas i Skaldjursboden vid Flinks. Hans leende kan man alltid lita på.

Inte så konstigt kanske att jag sitter här mätt, nöjd och helt tom i huvudet.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.