26 augusti, Kategori: Författarblogg

Om bara den vackraste rösten fick sjunga…

Kloka ord som jag läste i Carolisabellas författarblogg idag:

Om bara fågeln med den vackraste rösten fick sjunga, skulle det bli väldigt tyst i skogen.”

Det ska jag komma ihåg när jag läser Tove Janson, Maj-Gull Axelsson och John Irving som ibland gör mig helt modlös – varför anstränga sig och försöka skriva när det ändå inte kan bli ens i närheten lika bra?

En annan sorts lyxrestaurang.

Kommentarer

 1. Kommentar av Yohanna i Las Palmas den 28 augusti, 2012 kl 11:32

  Halloj!
  Hittade hir när jag sökte på bloggar om Las Palmas där jag bor, men har fortfarande inte förstått varför jag hamnade just här 😉

  Väldigt STOR fråga i alla fall och jag måste tillägga att ibland så känner jag nog mig inte ens sedd av de närmaste. Tråkigt men helt sant. Ungarna kör tex helt över mig för det mesta 😉

  Hälsningar
  Yohanna

 2. Kommentar av Katinka den 29 augusti, 2012 kl 11:12

  Hejsan Yohanna, jag har bloggat ganska mycket från Las Palmas i våras när jag bodde där i korta perioder för att skriva på mitt manus. Reser ner igen i november för att stanna hela fem veckor! 🙂 Bor på Las Canteras, kanske ses vi? Beträffande att ungarna inte ser dig kan jag trösta dig med att det ändrar sig, om inte förr så när de får egna barn. Då får du tillbaka det du har satt in i form av bekräftelse och kärlek. Hälsningar Katinka

Kommenteringen är stängd.