19 november, Kategori: Författarblogg, Resor

Idag flyttar jag!

Tvärs över korridoren ligger mitt nya rum. Jag har flyttat mina pinaler  lite i taget under hela förmiddagen, behöver inte lämna nycklarna till det gamla rummet förrän imorgon.

Det nya rummet har 1. Mindre kök. 2. Lite mindre  rum. 3. Större balkong. 4. Hela havet utanför fönstren.

Vädret är dock detsamma, som synes. 🙂 Men det gör inget, jag har  bästa flytet med min nya skrivteknik: Skriva 30 minuter, pausa 10 minuter, skriva 30 minuter igen. Tre gånger. Jag sätter larmet på mobilen och slutar direkt när det piper.  Hemligheten kanske är att jag aldrig skriver tills jag blir trött på mitt material? Alltid när klockan ringer är jag mitt uppe  i nåt spännande eller intressant som jag är ivrig att få fortsätta med.

 

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.