22 november, Kategori: Författarblogg, Las Palmas, Resor

Vädret i november i Las Palmas

Bara så ni inte är alltför avundsjuka därhemma. Så här ser det ut de flesta morgnar utanför balkongen faktiskt. Solen brukar titta fram någon timme varje dag på eftermiddagen, men om jag hade kommit hit för att sola och koppla av på stranden hade jag blivit väldigt besviken. På snart två veckor har det nog bara varit två riktiga, hela soldagar. Om jag inte hade haft mitt manus att jobba med hade jag gått upp i atomer. Men som det nu är känns det helt perfekt, det är precis lika underbart som jag har föreställt mig. Ända sedan jag bokade det här rummet i mars faktiskt, har jag tänkt på hur det skulle bli att sitta och skriva i sin bubbla helt ostörd i fem veckor.  Och så blev det precis som jag tänkt.:-)

Nu har det visserligen bara gått två veckor än så länge, kanske ska gardera mig lite där, för hemlängtan och tristess…

Men Odd och jag skypar varje kväll, så vi ses ju på sätt och vis i alla fall. Och jag ser på TV då och då! De här med TV-apparna till Paddan är bra när jag vill ha lite omväxling till läsandet. Igår såg jag Babel och Efter tio med Malou von Sivers. Och i förrgår såg jag Solsidan och skrattade högt åt Ove Sundström som fick lustgas. Vilken skådis!

Undrar om man kan se på film med paddan? Det skulle vara mysigt att kunna kolla på Chocolat eller Svart Katt Vit Katt eller Zigenarnas tid eller Brokeback Mountain eller….  Får fråga expertisen bland mina barn.

 

 

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.