27 november, Kategori: Författarblogg, Las Palmas, Resor

Idag i Las Palmas

Eftersom bloggen också är min dagbok och dokumentation över vad som händer i mitt liv (inte riktigt allt förstås) så måste jag bara lägga upp den här bilden som Odd tog imorse på balkongen. Den här dagen ska jag spara i mitt minne som en riktigt fin pärla.

Frukosten på balkongen med den här utsikten är helt oförglömlig. Varmt och ljumma vindar, yoghurt, frukt och omelett. Odd gick till busstationen för att lista ut vilken buss vi ska ta för att komma upp i bergen imorgon. Jag skrev. Är uppe i 47000 ord nu under november.

Sen gick vi till klippstranden utanför Las Palmas och badade i jättevågor. När solen gick i moln gick vi hem och lagade en festmåltid på atlantlax och goda grönsaker. Samt ost och vin som vi handlade på vägen hem från stranden.  Vad kan man önska mer?

Dags att gå hem

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.