2 december, Kategori: Författarblogg, Las Palmas

Beroende

Idag blev jag ensam igen, Odd har rest hem. 🙁 Han hade väldig otur med vädret den här veckan, men vädret var ju å andra sidan inte anledningen till att han kom. 🙂

Själv stannar jag två veckor till och fortsätter skriva, stärkt i själ och hjärta.

Denna veckan har  Ann Ljungberg en romanverkstad här i Las Palmas, jag ska hänga på dem när jag får och ta chansen att prata skrivande med likasinnade och få lite sällskap. Dessutom ska Ann titta på min text och guida mig hur jag ska gå vidare.

Min lilla lägenhet – jag bara älskar den. Fräsch och lugn och överblickbar och med världens mest underbara utsikt utanför balkongen. Ingen trafik, inga oljud alls, inga lukter. Lättstädad. En skön säng. Allting fungerar, t o m tvättmaskinen i badrummet. (Nej förresten, porttelefonen funkar inte. ) Allt för 22 € per dygn. Inklusive internet och rena sängkläder och lakan varje vecka. Känner mig beroende. Vill reservera den för varje november under resten av mitt liv.

Idag har jag förberett ett lappsystem för att strukturera texten och hålla ordning på karaktärerna och deras förekomst i manuset.

 

 

Kommentarer

 1. Kommentar av Vardagsmagi den 2 december, 2012 kl 09:21

  Låter helt underbart! Blir riktigt inspirerad när jag ser ditt lappsystem på väggen. Ser fram emot att läsa din roman när den är färdig.

 2. Kommentar av Katinka den 2 december, 2012 kl 10:58

  Ja, lappar kan vara väldigt inspirerande. Liksom listor. Överblick och kontroll, you know… 😉

 3. Kommentar av Carolisabella den 2 december, 2012 kl 03:53

  Ett jättegrattis till NaNoWriMo-segern! Och lycka till med det fortsatta arbetet, det kommer garanterat att gå strålande när du har tillgång till en sådan fin skrivarmiljö och till Ann Ljungbergs skrivarverkstad!

 4. Kommentar av Katinka den 2 december, 2012 kl 10:56

  Tack för uppmuntrande tillrop, de är alltid lika välkomna! 🙂

Kommenteringen är stängd.