14 december, Kategori: Las Palmas, Resor

Gåke i Las Palmas

Åh, vad jag önskar att jag kunde spanska. På hemväg från kvällspromenaden gick jag förbi en gränd med musik och applåder. Det var precis som en fin kväll på Flinks med Gåke. Fast jag misstänker att det var en något mer politisk Gåke. Kanske typ Cornelis. Han sjöng och deklamerade om vartannat, ackompagnerad av två gitarrer och två mandoliner (rätta mig om jag har fel). Det var ingen restaurang, nästan bara vanliga spanjorer satt där. Luften darrade av känslor och engagemang.  I ett hål i väggen kunde man beställa dricka.

trim.IdoNNY

Jag vet inte om videolänken här ovanför funkar. Hoppas!  Annars får ni en stillbild här.

 

 

Kommentarer

  1. Kommentar av Eva Grip den 14 december, 2012 kl 10:38

    Videon fungerar Katinka! Wow!

  2. Kommentar av Katinka den 14 december, 2012 kl 12:16

    GIck dit idag på morgonen för att kolla igen. Det är en sorts kulturklubb med poesi- och lokala uppträdanden. Nästan varje kväll. Ikväll är det ”between Waves” kl 20. Man kan köpa böcker också, och betala med mat som ges vidare till fattighjälpen här. Blir mitt stamställe nästa resa!

Kommenteringen är stängd.