6 augusti, Kategori: Okategoriserade

Jag har registrerat Mammabloggfestivalen.com!

Mammagalan i Göteborg i somras var ända från starten ett fantastiskt projekt. På väldigt kort tid sjösattes ett helt nytt koncept. Jag var där som Guldsponsor och njöt av festen, mångfalden och den otroliga glädjen som fanns hos alla att äntligen få mötas IRL.

Sen sjösattes mammabloggarna.se och allt kapsejsade lika fort, av orsaker som det är lika bra att inte sprida. Det blir lätt som att ”kasta skit i en fläkt” om ni ursäktar 🙂

Vi har förmodligen varit med om den första och den sista Mammagalan. Men behovet hos alla mammabloggare att samlas och träffas, inspirera och premiera varandra finns ju kvar!  Dessutom alla sponsorer (inte minst LifeStone) som älskar sådana här evenemang med ”alla” viktiga opinionsbildare på ett ställe.

Därför registrerade jag igår kväll domänen mammabloggfestivalen.com.  Jag tänker inte behålla domänen. Det är inte min grej att organisera festivaler. Men jag vet säkert att det finns någon eller några tjejer där ute som är helt kapabla att vidareutveckla den goda idén som ledde fram till Mammagalan. Tjejer med entreprenörsanda, ledaregenskaper och integritet. Domänen Mammabloggfestivalen. com blir din/er så snart du/ni har bestämt er för att anta den här utmaningen!

Mammabloggfestivalen 2010 är än så länge bara en Dröm. Men så snart en Dröm fästs på papper, har den förvandlats till en Plan 🙂

Från dröm till verklighet på 8 månader

Kommentarer

 1. Kommentar av malin den 6 augusti, 2009 kl 01:09

  Vilken underbar människa du verkar vara!Och smart!:)

  Grattis för en fin och bra idee!

  Kram Ma

 2. Kommentar av Fru Evelina den 6 augusti, 2009 kl 06:50

  vilket bra initiativ! hoppas nån nappar, tyvärr var jag inte med på årets mammagala så skulle gärna få en ny chans =)

 3. Kommentar av Wojtan den 6 augusti, 2009 kl 10:07

  Hej Katinka

  Först vill jag börja med att tacka dig för din medverkan på Mammablogg Galan!
  Den blev enligt mig en succè och jag är supernöjd med hela dygnet.
  Fantastisk idè att registrera denna domän och jag hoppas av hela mitt hjärta att detta ledar till att någon tar över.
  Massor av kramar
  Åsa Wojtowicz

 4. Kommentar av Josefine den 6 augusti, 2009 kl 11:52

  Det kliar i mina fingrar 😉 KRAMISAR

 5. Kommentar av Katja ( Mor Penna ) den 7 augusti, 2009 kl 07:17

  Oj vad det kliar i mina fingrar med. Underbar idé och jag hoppas någon nappar, om det nu inte blir jag haha. Måste tänka till lite här 😉

  Tack även för dina fina ord i min blogg, det uppskattas. Och visst finns det ett behov av samvaro med likasinnade, det blev ju helt uppenbart.

 6. Kommentar av Katinka den 7 augusti, 2009 kl 09:05

  Hurra hurra, precis vad jag hoppades 🙂 !!!

 7. Kommentar av Johanna den 10 augusti, 2009 kl 12:22

  Toppen ide!
  Är det fler som är på, kan jag tänka mej hjälpa till lite smått!
  Hihi, kan vi inte hålla den i stockholm denna gång. 😉
  Krama

 8. Kommentar av Sanna den 10 augusti, 2009 kl 09:36

  Jag skulle gärna vilja hjälpa till om det är något jag skulle kunna bidra med. Skulle väldigt gärna vilja att mammablogg galan blir av fler gånger så fler får chansen att närvara.

Kommenteringen är stängd.