7 oktober, Kategori: Okategoriserade

Min lappsamling.

Du sparar väl på barnens handskrivna lappar och meddelanden? Jag har en hel låda hemma. Den innehåller dyrbar familjehistoria.

Där ligger namnförslagen vi satte upp på kylskåpet när lille sladdisen var nyfödd och alla ville vara med och bestämma hans namn. Där ligger ilskna lappar om rymning (”jag har rymit komer klokan 6”), lugnande upplysningar om vilken väg man tänker rida, önskelistor, till och med en ”fråga chansen”-lapp som jag hittade i en skolväska.

Jag kom att tänka på min lappsamling när jag läste bloggen Heja Abbe. Den 24e september har Abbes pappa lagt ut en bild på en lapp som Abbes storebror har skrivit till tandfen. Titta på den, den är underbar!

Den rosa lappen här nedan till vänster är från stora L, idag 31 år och själv pappa. Den ska tydas såhär:

Jag är hos Kerstin och räddar en katt. Förklarar senare.

Lappen till höger är från hans lillebror, idag 20 år, till påskharen. Det står såhär:

Kära påskhare kan du vara så snäll att gömma mitt påskgodis lite svårare i år snälla påskharen hälsningar

Familjelycka.
Familjelycka.

   
Digitala Rosa Bandet 2009 - ROSA 09: Katinka Bille Lindahl

   BRO Bröstcancerfonden – Digitala Rosa Bandet 2009

Kommentarer

 1. Kommentar av Sanna den 7 oktober, 2009 kl 12:29

  Vilken härlig och bra idé, jag har försökt spara några av lapparna som jag och min dotters far skrev till varandra och har faktiskt kvar några stycken. Vi skrev ofta små lappar till varandra när vi tjafsade om små saker under tiden vi var tillsammans, därefter blev vi kort efter sams och försonades med varandra.

  Men tack vare din idé ska jag nu spara alla min dotters framtida lappar hon kommer skriva i framtiden 🙂

 2. Kommentar av Fjortisensmorsa den 7 oktober, 2009 kl 04:14

  Åh, jag blir alldeles rörd! Har också lappar och teckningar sparade och de är SÅ mysiga att läsa och kika på! Din blogg är så mysig! Ha en bra dag!

 3. Kommentar av Elin - Ett hus till oss den 8 oktober, 2009 kl 08:24

  Vilka underbara lappar. Hoppas påskharen fick meddelandet 😉 Det är verkligen roligt att ha sådana sparade 🙂

  Hoppas du får en fin dag!

 4. Kommentar av Linus den 8 oktober, 2009 kl 09:14

  Vilken fin lapp med katten, måste vara en vacker människa som skrivit det där. ;D

  Kram mamma,
  /L.

Kommenteringen är stängd.