13 oktober, Kategori: Okategoriserade

Pernilla säger det så bra…

Idag blir det extra inlägg igen, för jag måste bara tipsa om vad Pernilla Wahlgren har skrivit på sin blogg.

Det är så på pricken rätt tycker jag.

http://www.bloglovin.com/m/49132223/2

Hon skriver detta som svar på ett fult påhopp i bloggen som gjordes dagen innan. Då hade hon visat bilder på trogna fans, bl a en dövstum tjej Malin som älskar Pernilla och har följt henne i alla år på turneer och shower. Malin är lite rund, vilket påpekades på ett fult sätt i en kommentar. Malin tog väldigt illa vid sig och svarade i bloggen, och så var stormen igång!

Heja Pernilla, Farmor gillar dig!

Från Pernilla till mig.

Kommentarer

 1. Kommentar av Eva , Askersund den 13 oktober, 2009 kl 10:20

  Jag brukar också vara inne på Pernillas blogg och reagerade starkt på den som skrev till henne. Pernilla är en mycket trevlig bloggare och människa tycker jag.
  Tycker även att detta verkar vara en bra bloggsida. Jag är själv en blivande farmor. Tiden går ut den 28 oktober för den blivande mamman. Både mamman och pappan (min son) är bara 17 år men tar sin uppgift på brinnande allvar. Är så roligt att se hur de går in för sin uppgift och det ska bli så roligt att få stötta dem i sin uppgift. Även om det säkert blir jobbigt ibland men det får man ta. Jag kommer finnas där för ungdomarna till 100%.
  Kram//Eva

 2. Kommentar av Amanda den 13 oktober, 2009 kl 01:54

  Tack ska du ha för peppen. ^^ Det värmer gott med alla fina kommentarer vi får.
  Ibland blir allting bara för mycket men då är det bara att samla ny energi igen. Bloggen är verkligen en energikälla för mig. Och Ludwig själv förståss. ♥

  Hoppas du har en fin tisdag.
  Kram

 3. Kommentar av Elin - Ett hus till oss den 13 oktober, 2009 kl 09:51

  Så bra att hon ger bra svar på kommentarer. Jag förstår inte vad människor tror de tjänar på att vara elaka, så onödigt. Bra gjort av Pernilla!

  Kramar Elin!

Kommenteringen är stängd.