24 oktober, Kategori: Okategoriserade

Tack för i sommar!

Idag är det båtupptagning.

Det känns vemodigt. Helst skulle jag vilja ha båten i sjön året runt. Vi bor ju på en ö! Och tänk så många fina, stilla, soliga dagar det kommer att bli under vintern. Perfekta för en fisketur.

Men, det kommer stormar och islägg också, så båten måste helt klart upp på land 🙁 .

Lilla L. vill absolut åka båt en sista gång. Som tur är ligger flytvästen kvar i ruffen. Och lyckligtvis startar Tumlaren på första försöket, trots flera veckors stillaliggande. Det blir en kort tur bort till Handelsman Flink. Där brukar vi köpa glass i handelsboden och lilla L. brukar få en karamell av tant Siv bakom disken.

Men idag är det för kallt, de går inte iland utan vänder fort hemåt igen, till farmor som huttrar på bryggan.

Snart är det april igen!

Kommentarer

 1. Kommentar av sara - Glitterögon den 24 oktober, 2009 kl 08:08

  Tack för stödet 🙂
  Jag ska försöka intala mig själv om att jag klarar den svåra tentan. Även om jag kanske inte gör det kommer jag i alla fall att prestera bättre om jag har en positiv inställning. Och försöka att inte nedvärdera mig om det inte går vägen 😉

 2. Kommentar av Sessan ☆ den 24 oktober, 2009 kl 11:46

  Jag förstår ert vemod. Det är ju inte länge sedan vi stängde vårt paradis där vi njuter & boostar energi. Just denna helgen har jag saknat så enormt att kunna åka dit!!

  Tack kära Katinka för ditt stöd. Det gör så grymt ont i hjärtat om dagen & jag lever som i en bubbla, det känns som jag är fångad i den & allt i världen runt mig går i sakta film. Jag vet att han en dag kommer tillbaka & vet att han även en dag kommer förstå hur jag tänker idag.
  Men han är på riktigt vilda vägar om dagen & fasan för att inte vara runt han & snabbt kunna styra upp kväver mig just nu.

  Miljarders av kramar från en som sätter pris på varje ord i dina kommentarer ♡

Kommenteringen är stängd.