7 november, Kategori: Okategoriserade

Bröllopsdag 33.

Den 6e november 1976 gifte jag mig. För andra gången. Det har varat i 33 år nu.

Hur gör man? Många vill veta. I nya M-Magasin finns en intressant artikel om den senaste metoden.

Problemet är väl bara att när det funkar frågar man sig inte varför, och när det inte funkar är det ofta för sent att fråga.

Vi visste inte hur vi skulle bära oss åt för att leva lyckliga i 33 år. Det bara blev så.

Men jag kan förstås ändå inte låta bli att leverera några råd, nu när jag har facit. 🙂

Ha alltid något gemensamt projekt. Försök ha roligt även när livet strular. Gör mycket tillsammans. Prioritera sex. Intressera er för varann. Acceptera att den andre aldrig kan uppfylla alla dina behov. Min O. kommer aldrig att läsa dikter. Jag kommer aldrig att segla jorden runt.

Tre blev sex.

Kommentarer

 1. Kommentar av Ellen Hagerö den 7 november, 2009 kl 01:16

  Grattis på Er dag! Tack för tipsen, i Mars har jag vart gift i 8 år, jag känner lycka varje dag trots att det inte alltid vart lätt med diagnoser hitan och ditan och sjukskrivning på mig och ditt och datt. Men Jonas gör mig hel, han älskar mig för den jag är och jag älskar honom för den han är, tillsammans är vi starka, har roligt, tröstar och ger närhet. Jag hoppas jag får uppleva 33 år med honom med…och gärna fler därtill 🙂

 2. Kommentar av Fjortisensmorsa den 7 november, 2009 kl 02:22

  Grattis!!!! Kloka råd du delar med dig av! Tror att det är mycket viktigt att förstå att en person inte kan eller ska fylla alla behov. Man ska inte försöka göra om varandra , den enda man kan ändra på är sig själv. Men framförallt tror jag, som du skriver, att man ska ha roligt och uppleva saker tillsammans. Hoppas att ni får en mysig dag!

 3. Kommentar av sara den 8 november, 2009 kl 11:10

  Stort grattis till er bröllopsdag! Hoppas ni hade det riktigt mysigt – kram.

 4. Kommentar av Sandra den 10 november, 2009 kl 12:24

  Vilken fin familj du har! Och lik varandra hela familjen, ser jag att ni är på bilderna också 🙂 Grattis på bröllopsdagen!

Kommenteringen är stängd.