21 november, Kategori: Okategoriserade

Annorlunda julkort!

Varje år har jag lika dåligt samvete för alla julkort som jag borde skicka men inte hinner. Det brukar sluta med att jag postar några Gott Nytt År kort i mellandagarna, till dem som gulligt nog har skickat julkort till mig 🙁

I år tänker jag göra på ett helt nytt sätt. Jag ska skaffa mig ett eller flera e-julkort!  Dem kan jag klistra in i mina mail, i bloggen, på Facebook osv. 

Det finns en massa olika e-julkort att välja mellan, många organisationer har tagit fram egna. Här finns Ecpat (mot barnsexhandel), Drottning Silvias barnsjukhus, Hoppets stjärna, Forska utan Djurförsök, Kvinna till Kvinna, Spädbarnsfonden och många fler. Du hittar dem här: www.e-julkort2009.se 

För 50:- kan du skicka hur många e-julkort du vill fram till den 15e januari. Samtidigt gör du en god gärning och sprider idén med e-julkort till många fler (eftersom mottagaren kan klicka på ditt e-julkort och skaffa ett eget!).

Nytt och nyttigt

PS. Farmorsbloggen är i Final som en av Sveriges fem bästa 55+ bloggar! Fram till på söndag kan du lägga din röst på Farmorsbloggen här:   http://www.dax.se/index.php?id=6877&no_cache=1&tx_jkpoll_pi1[uid]=16 Tack 🙂

Kommentarer

  1. Kommentar av Honungspojkens mamma den 21 november, 2009 kl 11:01

    Hej!

    Har suttit och läst ikapp nu efter min bloggpaus… Grattis! Vad roligt att du flyttat in till Alltförföräldrar! Hoppas du får en riktigt skön helg.

    Kram

Kommenteringen är stängd.