22 november, Kategori: Okategoriserade

Vem blir Sveriges bästa bloggare 55+ ?

I krig och kärlek är alla medel tillåtna, så därför skriver jag i dag om bloggtävlingen där Farmorsbloggen är utsedd till en av fem finalister. 🙂 Idag är nämligen sista dagen som röstningen är öppen! 

Jag hoppas förstås att just du som läser vill lägga din röst på Farmorsbloggen här . Fast det vore nästan too much om jag vann… Att både bli Toppbloggare på Allt för Föräldrar och Sveriges bästa 55+ bloggare samma månad, det är definitivt för mycket begärt av livet.  Men… om man inte försöker så blir det inget alls, den saken är i alla fall säker. 🙂

Eftersom jag är en obotlig tävlingsmänniska vill jag förstås väldigt gärna vinna! Mina medtävlare är 1. Nemo – en blogg för beroende  En dagboksblogg av en man som skriver om relationer, alkohol, musik, böcker och film. 2. Skatans tankar Blogg med funderingar om stort och smått, om familj och vänner, om böcker, konst och musik. 3. Darkangel och Mumma En personlig bildblogg av en kvinna och hennes hund (Mumma). 4. Gunvors Bildblogg Ännu en bildblogg med många vackra bilder, djur och natur och resor.

Det är siten dax.se som har utlyst tävlingen. Det finns fem kategorier, Personligt, Politik & Samhälle, Kultur&Fritid, Övrigt samt Dax-bloggare. Farmorsbloggen är nominerad i Personligt. I kategorin Politik och Samhälle finns t ex både Gudrun Schyman och Birger Schlaug med sina bloggar!

Vinnarna i de fem kategorierna  presenteras på en stor fest i Stockholm den 28e november. Rena Oscarsgalan med andra ord 🙂  Allt är hemligt fram till dess. Jag är så illa tvungen att chansa med både tågresa och hotellövernattning. Men hur det än går så blir det åtminstone ett roligt minne.

Vad man vinner? Jag vet faktiskt inte – det nämns HP-datorer och hotellövernattningar.

Men för mig räcker det absolut med Äran!

Här är länken igen: http://www.dax.se/index.php?id=6877&no_cache=1&tx_jkpoll_pi1[uid]=16

Farmor är bäst i alla fall!

Kommentarer

 1. Kommentar av sara - Glitterögon den 22 november, 2009 kl 10:37

  Jag röstar och jag röstar 🙂

 2. Kommentar av Elin - Ett hus till oss den 22 november, 2009 kl 08:40

  Jag röstar för fullt 🙂

  Sv: Hoppas att DVD:erna är bra och lärorika.

  Hoppas att alla dina bilder på bloggen kommer tillbaka snart.

  Ha en fin kväll, Kram Elin!

 3. Kommentar av Tonårsmorsa / Fatou den 24 november, 2009 kl 04:27

  Jag hoppas att du vinner!! Jag var inbjuden till finalen på Lördag, men hade tyvärr annat bokat i almanackan. Hoppas jag får ny chans om det blir en ny omgång nästa år. Det hade verkligen varit jätteroligt!

  Lycka till! ♥

Kommenteringen är stängd.