23 november, Kategori: Okategoriserade

Alla bilder tillbaka igen :-)

IT-ansvarige på Allt för Föräldrar är en riktig klippa! Han trollade tillbaka alla mina bilder i de gamla inläggen på ett kick imorse. Han räddade min dag 🙂 ! Det är ju väldigt barnsligt att bli påverkad av så världsliga saker som att bilderna inte syns på ens blogg, men så var det. Det kändes som att vara på party utan make up.

Kommentarer

 1. Kommentar av sara - Glitterögon den 23 november, 2009 kl 01:35

  Åh vad skönt att bilderna kom tillbaks på plats 🙂

 2. Kommentar av Dorothea - Tvillingmamma & Gravid den 23 november, 2009 kl 04:27

  Hej på grannen!
  Ja jag var in här och kikade en snabbis jag också. Mysig blogg du har.
  Och tack tack, kul att du gillade bloggen – och jag håller med till hundra procent, dom är otroligt söta våra ungar 😉
  Hihi.

  Skönt att höra att dina bilder kom tillbaka, mina försvann ju också. Men de skulle ta minst någon vecka att få tillbaka dom. IT-ansvarige trodde det berodde på att jag hade så himla mycket bilder i min blogg.
  Bara dom kommer tillbaka är jag nöjd. En vecka överlever jag =)

  Ha en toppen start på nya veckan nu cokså! Kram på dig

Kommenteringen är stängd.