26 november, Kategori: Okategoriserade

Award!

Jag behöver inte åka till Stockholm på lördag! 😉 (obs! på förekommen anledning, skämt!)  Jag har redan fått en Award 🙂 Den kom från Wojtans Blogg igår, och jag var tvungen att fråga henne hur man gör. Såhär är det. Som tack för denna stora ära skall jag svara på 10 frågor om mig själv, och skicka denna Award vidare till 3 bloggare. Lite kedjebrevsvarning tycker jag allt, men snäll som jag är…

Jag väljer att skicka denna Award vidare till Malin på GMLT för att hon är en riktig hjältinna.  Till Sören på Sören Olssons Blogg för att trakassera honom. Samt till Galskap för att det är en otroligt rolig norsk blogg som jag älskar.

Vaddå, det är tanken som räknas!

Svar på 10 frågor om mig själv. 1. Jag har två gånger i livet gått ner mer än 20 kg i vikt. 2. Den första boken jag läste var Robinson Crusoe där det stod ehuru 20 ggr på varje sida. 3. Jag älskar ostron. 4. Jag kan spela fiol. 5. Jag kan spela piano. 6. Jag kan spela dragspel. 7. Jag hatar maskerader. 8. Jag hatar allsång på fester. 9. Eric Clapton har sovit i mitt hus. 10. Ginger Baker har sovit i mina föräldrars bastu.

Kommentarer

 1. Kommentar av Fru Evelina den 26 november, 2009 kl 11:18

  Hihi det är så KUL att läsa 10 korta fakta om personen i fråga! Att man får ta del av andra saker än det man skriver om i bloggen 🙂
  vad starkt jobbat att ha gått ner över 20 kg TVÅ gånger!
  kramar!

 2. Kommentar av sessan ☆ den 26 november, 2009 kl 11:41

  Underbara 10:o om Katinka!!
  WOW, du kan ju spela flera instrument *Imponerad*
  Jag drömmer om att prinsessan en dag skall spela fiol, det är så vackert instrument!

  Jo, ang awarder. I perioder blir det så massa av dom att man inte kan anta alla & det tycker jag är det värsta….. att behöva göra någon besviken 🙁
  Denna var ju dock lite kul eftersom man fick bjuda lite på sig själv!

  Om du viste vad jag gläder mig till du kommer hit!! Jag känner som du, det blev för lite sist. Din aura sa mig bara att -Den underbara kvinnan är tvätt äkta & jag diggar henne ;D

  Vet att jag sätter så pris på all energi du sprider i kommentarer hos mig, mailer & inte minst via din blogg.

  Hoppas du får en härlig helg!

  Stor Kram

 3. Kommentar av Wojtan ♥ den 26 november, 2009 kl 11:59

  Hej

  Säger som Sessan, ibland blir det lite för mycket med dessa vandrande awarder, men vissa är lite extra kul.
  Det är otroligt intressant att läsa alla de 10 sakerna om andra och dina var fantastiska.
  Inte illa att ha gått ner 20 kg två gånger, för att inte tala om att ha Eric Clapton som gäst!

  Kram

 4. Kommentar av Maddie den 27 november, 2009 kl 12:15

  Har Eric Clapton sovit i ditt hus???!

  Ååååh hans konsert är en av de mest magiska jag har varit på.

  Hur kommer det sig att han har sovit i ditt hus?

  Kram!

 5. Kommentar av Lene den 27 november, 2009 kl 10:07

  Tusen takk! 🙂 Så koselig!!!

  Har Eric Clapton sovet i huset ditt??? Jøss. Det må være gøy å tenke på. 🙂

 6. Kommentar av Katinka den 27 november, 2009 kl 03:54

  Jag lovar att berätta mer! imorgon! 🙂

Kommenteringen är stängd.